Decadent Lifestyle
15Jul/125

Sweet Ass Sunday

Comments (5) Trackbacks (0)
  1. Heej!

    Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

  2. Simply perfect. That’s what you want to come downstairs to the morning after.

  3. Amen jo tjena Mikael, här har vi en modeblogg och vår älskade decadentlifestyle vet allt om mode! Sen en like på facebook, varför skulle internationella läsare vilja läsa om en fjantig svensk modesite? Mode i all ära men vafan

  4. this was my sunday! 🙂

  5. tits and ass! nice coco u go!


Leave a comment


No trackbacks yet.